Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ гостува председателят

...
Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ гостува председателят
Коментари Харесай

Николай Малинов изригна в ефир: Дилян Пеевски е дясната ръка на Цветан Василев!

Кадър: БТВ

В студиото на „ Тази заран ” по БТВ гостува ръководителят на придвижване „ Русофили ” Николай Малинов. Той разяснява обвиняванията против него за закононарушение против Република България – шпионаж в интерес на Русия в 10-годишен интервал и пране на пари.

Ето част от това, което съобщи Малинов:

„ В Библията и по Закон те съдят по делата, там където има такива каузи, дано някой ги покаже, тъй като аз се колебая. Аз мога да желая Вятърни мелници да направя, с цел да издавам активността си.

Всички хрумвания, в каква степен са изопачени или неизопачени в изказването на Прокуратурата, аз в случай че имах терзания, нямаше да ги държа тези документи. Аз нямам тайници, имам единствено явници.

Русофилството, на което съм се посветил, е планетарна концепция, нещо доста огромно, доста значимо.

Дали съм получавал пари от Русия?

Когато издавах „ Дума ”, получвах пари за публикации от „ Росийская газета ”, и съм си плащал дънците. Няма нещо, което да не е минало през мен по медийни планове и за реклама, с контракти и данъчни инспекции, и да не е завършило законосъобразно.

От 14-15 години съм другар с Константин Малофеев. Ние имаме едни и същи хрумвания. От него не съм получавал пари.

Това че мои партньорски компании са получавали заеми и са ги прибирали, и по какъв начин са ги прибирали, нямам визия.

Да, аз срещнах Малофеев с Цветан Василев, това неприятно ли е. Василев потърси контакт с мен, тъй като имаше заплаха за живота му, неговия и на жена му.  Оттам нататъкк какво се е случило, не ме интересува.

Аз се усещам омерзен, засегнат, измамен и излъган от Цветан Василев. Заради това, че не завършихме медиен план. Заради това, което направи с мен в ТВ 7.

С Цветан Василев ме срещна Сергей Станишев в неговия кабинет, когато ставах издател на „ Дума ”. Не желая повече да разясня Цветан Василев, не искам да се връщам към него. Познавам и Дилян Пеевски, той е дясната ръка на Василев. Но не желая повече да разясня. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР