Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ Антон Хекимян

...
Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ Антон Хекимян
Коментари Харесай

Боян Чуков разкова ДПС в ефира за дълговете на мюфтийството: Това беше показване на мускули от тях...

Кадър: БТВ

В студиото на „ Тази заран ” по БТВ Антон Хекимян попита политическия анализатор Боян Чуков по какъв начин ще разяснява хода на ГЕРБ да не опрости отговорностите на мюфтийството, а да ги разсрочи и откакто тези пари ще се заплащат, заплашва ли се националната сигурност.

Ето какво отговори Боян Чуков:

„ Това е извънредно рационален ход, мога единствено да похваля бързата реакция на ГЕРБ. Самата цялата тази история, в случай че излезем отвън цифрите, там какви парцели има, какъв брой получават пари, това беше проявление на мускули от една от партиите в България – Движение за права и свободи, несъмнено.

Тъй като 8 милиона лв., това е сума, която е доста несериозна, с цел да я свързваме с нашата национална сигурност.

Движение за права и свободи желае да покаже, че може да се наложи. Знаете, че има доста почтени честни български жители, които са етнически турци, които са етнически българи, които могат и са положителни предприемачи, ето мотив да потвърдят, че това е национално виновен капитал. Да се бръкнат и да платят надлежно задълженията на вероизповеданията, ето метод да го покажат. Но да се приказва, че България е до Косово и по този начин нататък, това са несериозни работи, още повече, че българските мюсюлмани са лоялни жители към България. Просто страната би трябвало да се погрижи да ги защищити от радикализирането на исляма на нашата територия и би трябвало да бъде откъснато това изповедание, мюсюлманското, от всевъзможни финансови потоци, които идват от чужбина. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР