Кадър: БТВУбитият ирански генерал Касем Сюлеймани, който бе посочен от

...
Кадър: БТВУбитият ирански генерал Касем Сюлеймани, който бе посочен от
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Генералът, който поръча атентата в Бургас, запали войната в Сирия

Кадър: БТВ

Убитият ирански военачалник Касем Сюлеймани, който бе посочен от някогашния боен министър на Израел за гарант на атентата в Сарафово, бе конструкторът на войната в Сирия.

Той щеше още да живее, в случай че не си беше въобразил, че може да се намеси в американската вътрешна политика. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ арабистът Владимир Чуков, написа " Флагман ".бг.

Според него нова война в Персийския залив няма да има. Той дефинира ракетният удар като филм, с който да се покаже на задните за отплата в Техеран, че след погребението на военачалник Сюлеймани Иран нанася вреди на враговете. Как да има жертви, като всичко се е знаело, тъй като иракчаните са дали координатите на задачите, попита арабистът.

„ Касем Сюлеймани стана жертва на личната си медийна агитация. Иранският военачалник си намерения, че откакто докара съветския президент Владимир Путин в Сирия, ще може да се намеси в американската вътрешна политика “, разяснява той.

Според него след вчерашната конференция на американския държавен глава Доналд Тръмп е станало ясно, че няма да има повече военни удари в Близкия изток, само че глобите към Техеран ще продължат и ще бъдат затегнати.

„ Очевидно в Иран се чудят какво да вършат. Трябва да се означи, че Сюлеймани и Зариф бяха лични съперници. Те изпитваха персонална непоносимост един към различен “, съобщи арабистът.

„ Миналата година Мохамед Зариф си подаде оставката, тъй като Сюлеймани безусловно взе Башар Асад и го заведе на посещаване в Техеран и всички схванаха за това от медиите. Именно иранският военачалник сътвори всички „ проксита “ отвън неговата страна “, сподели още Чуков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР