Кадър БТВТрудно разбираемото поведението на Слави Трифонов и решенията на

...
Кадър БТВТрудно разбираемото поведението на Слави Трифонов и решенията на
Коментари Харесай

Политологът Гълъбов: ИТН е корпорация, а не партия. Няма да отстъпят и крачка назад

Кадър БТВ

Трудно разбираемото държанието на Слави Трифонов и решенията на " ИТН " започнаха да получават мистични отенъци.

Коментарите не стихват. 

Много постоянно започваме да забравяме смисъла на европейските полезности. За страдание политиците не помнят да приказват за ниската изборна интензивност. Големият проблем е с демокрацията, има опит парламентаризмът да бъде обезверен. Това разяснява в студиото на Би Ти Ви политологът Антоний Гълъбов.  

Имаме един доста неприятен сюжети, ние сме на прага на сериозна политическа рецесия. Бягането от отговорност и неспособност да се сформира кабинет, може да влезем в серпантина от рецесии, наред с политическа и институционална, само че и  икономическа рецесия. Ако още веднъж се тръгне на избори, тогава изборната интензивност ще падне и под 30%, предвижда той.

Управлението на страната не е ръководство на компания. В момента администрацията не работи, страната спря. През есента ние ще влезем в икономическа криза…Но желая да схвана тези, които споделят през днешния ден, че няма нищо ужасно в едни последващи избори, къде ще бъдат тогава, попита с известна подигравка политологът, представен от Фактор. 

Гълъбов дефинира Има Такъв Народ като " компания партия ", само че народът не е съумял да се ориентира що за групировка е партията на Слави Трифонов  преди изборите. 

Има Такъв Народ е корпорация, която се трансформира в партия. Нейното държание е корпоративно, а не на политическа партия. Нямам съмнение, че Има Такъв Народ няма да отстъпи и на крачка от това, което са предложили, акцентира Антоний Гълъбов. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР