Кадър бТВСпоред анализи на западни експерти до момента в задгранични

...
Кадър бТВСпоред анализи на западни експерти до момента в задгранични
Коментари Харесай

Експерт: Според западни анализи българските пари зад граница надминават 16 млрд. лв.

Кадър бТВ

Според разбори на западни специалисти досега в задгранични и офшорни сметки българските пари надминават 16 милиарда лв..

Това сподели в предаването „ 120 минути ” по БТВ проф. Николай Радулов, който понастоящем е учител в Нов български университет, съобщи вести.бг.

Миналата седмица, с публично писмо основният прокурор Сотир Цацаров поиска от ДАНС данни за всички банкови сметки, присъединяване в офшорни компании, притежавани недвижими парцели в чужбина и други вложения от лица, заемащи висши обществени длъжности и недекларирани по съответния ред.

„ В последна сметка това трябваше да се случи в миналото. Според мен повода за това е преплетена от най-различни аргументи. Включая и това, че това че е краят на мандата на основния прокурор Сотир Цацаров, който когато стъпи в служба, посрещнахме с доста очаквания. Като че ли той не ги оправда, само че в последна сметка дава един сигнал, който ни обнадеждава, че прокуратурата може да се заеме със значими неща, въпреки и в края на мандата. Така че аз мисля, че би трябвало да адмирираме този ход ”, разяснява проф. Радулов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР