Кадър бТВСолмон Паси направи интересен коментар за една голяма цел,

...
Кадър бТВСолмон Паси направи интересен коментар за една голяма цел,
Коментари Харесай

Паси: Ако Слави наистина иска да прати астронавт в Космоса, Атлантическият клуб ще го подкрепи

Кадър бТВ

Солмон Паси направи забавен коментар за една огромна цел, обявена от водача на партията, която завоюва изборите.  Имаме потребност от дълготрайни и огромни цели. Навремето през 1990 година имахме за цел НАТО и Европейски Съюз, вървяхме към хоризонта. За страдание, откогато влязохме в Европейски Съюз нямаме огромна цел и ние от Атлантическия клуб желаеме да възстановим посоката на България, а това се прави с огромни цели “, означи в предаването „ Тази събота и неделя “ по БТВ д-р Соломон Паси – президент на Атлантическия клуб.

В началото на седмицата Слави Трифонов представи проекто-кабинета на Има Такъв Народ. Един от целите, които това държавно управление ще се опита да осъществя е България да стане член на Европейската галактическа организация и да изпратим мъж и жена, които да станат първите български астронавти в НАСА.

„ Не сме взели участие в писането на програмата на проекто кабинета на Има Такъв Народ, само че в случай че те в действителност имат съществено желание да изпратят астронавт в космоса и да изградят българска аерокосмическа организация, това е област, в която можем съществено да ги подкрепим. Все отново Атлантическият клуб е написал първия закон за галактическите промишлености в България “, уточни д-р Соломон Паси.

По мотив на рецензиите на концепцията и това, че тя стана обект на смешки, той означи: „ Щом ни се присмиват, значи сме на прав път. Светът не се движи от присмехулници, той се движи от водачи “.  

Според д-р Соломон Паси първата съответна стъпка е България да влезе в Европейската галактическа агнеция. „ Така както ние сме шестата в света галактическа мощ през 80-те години, третата в света страна, произвеждаща галактически храни, по този начин както сме страната с най-вече космонавти на глава от популацията, през днешния ден сме съвсем единствената европейска страна, която няма право да изпрати космовати за Европейската космеческа организация, тъй като не сме си платили таксата “, сподели още д-р Соломон Паси.

В момента с космоса ставата забавни неща, уточни той и означи три огромни надпревари.

„ Първото още веднъж е сред Съединени американски щати и Русия – кой първи ще снима игрален филм на МКС. Засега Русия е с едни гърди напред. Втората огромна конкуренция е извоювана от Ричард Брансън – кой първи ще изкара галактическите туристи в орбита. Третото огромно съревнование е сред Джеф Безос и Илън Мъск – единият праща спътници на към 400 км височина, а другият на към 900 км и този, който е от горната страна се оплаква, че този изпод ще му засенчва сигнала “, изясни д-р Соломон Паси.

Вижте защо се карат американските предприемачи, до момента в който ние се караме кой какъв брой е източил от ББР, добави той, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР