Кадър: БТВСлучи се нещо, което не е нормално в 21

...
Кадър: БТВСлучи се нещо, което не е нормално в 21
Коментари Харесай

Методи Бачев за мелето в Симитли: Кметът крещеше: „Ти си мъртъв! Ще те убия!“

Кадър: БТВ

Случи се нещо, което не е обикновено в 21 век. След среднощ на Нова година излязохме всички да гледаме зарята на терасата в заведението. Може някой да е споделил нещо, което да е подразнило кмета на Симитли. В един миг той се появи доста пийнал, с бутилка шампанско в ръка. Аз, синът ми и негов другар хвърляхме пиратки. Той първо изля алкохола, по-късно ни замери с бутилката, която се счупи в парапета. Това е опит за ликвидиране. Имаше деца на терасата. Това сподели Методи Бачев в ефира на БТВ.

„ След това се качи по стълбите и сподели: Ти си мъртъв! Ще те убия! След това стартира да ме бие. Готов съм да се явя на полиграф. Аз не неистина “, акцентира притежателят на заведението.

„ Сестра ми сподели нещо и той я удари. Имаше очевидци. На терасата бяхме 12 индивида, а пред заведението най-малко стотина. Диджеят е с избити зъби, тъй като се опита да ни разтърве “, обобщава след спречкването очевидецът.

„ Кметът се качи при нас и стартира да ни удря. Депутатът Стефан Апостолов също ни удряше “, описа той.

„ С кмета живеем на 150 метра един от различен. През годините сред нас са се случвали доста неща. Мое изявление преди време провокира скандал, в който бе забъркано и името на премиера. Не съм нарушил закона, само че нося морална отговорност и до през днешния ден си нося кръста за това. Всеки човек прави неточности. Разкайвам се за моята “, коментира Методи Бачев.

В отговор кметът на Симитли съобщи: „ Хвърляха пиратки към хората на площада. Аз потеглих със шампанското да ги поздравя, а те започнаха да хвърлят пиратки по мен. Качих се на терасата, с цел да ги попитам какво вършат. Имаше заповед да не се хвърлят пиратки. Не може един фиктивен предприемач да стопира хората на хората. Аз отнесох няколко шамара. Тото има огромен копнеж да ме бие “.

„ Нормално е да хвърляме пиратки на Нова година. Не сме застрашавали хора, не сме хвърляли в тълпата. Аз не съм вманиачен да дам на моето дете да хвърля пиратки “, оправда се предприемачът. „ Това не е методът да се вземат решение проблеми в 21 век “, безапелационен бе Бачев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР