кадър бТВСлави Трифонов е енигма от миналото, слаб е и

...
кадър бТВСлави Трифонов е енигма от миналото, слаб е и
Коментари Харесай

Дончева: Трифонов е енигма от миналото, слабак

кадър бТВ

Слави Трифонов е загадка от предишното, слаб е и душевен, и физически. Това разяснява в ефира на бТВ Татяна Дончева. 

" Това, че Трифонов е една загадка в предишното обратно поради концертната му активност, не го прави сега равносилен на Бойко Борисов, нито като благоприятни условия физически и душевен да взема решения, добави Дончева. Слави Трифонов не контактува с групата си, никой не знае по какъв начин той взема решения, нито кой му ги спуска. Така че тези хора в случай че имат 2 грама разсъдък те би трябвало сами доста по-лесно да стигнат до извода, че в тази работа има нещо нечитаво. И че те би трябвало да седнат да мислят по какъв начин да вземат решения самата група, а не друга група вместо тяхната ", акцентира Дончева.

„ ИТН “ е знак на замяна, а не на смяна. Те събориха два Народното събрание, не желаеха да основат държавно управление. Когато са подбуждали Слави Трифонов да сътвори партия, той е бил в друго психическо положение. „ ИТН “ са негодни да извършат измененията. Те не могат да ръководят “, съобщи Дончева.

" При Слави трифоновата партия има орда комплексари. Ордата комплексари е друга работа, те считат, че системата им пречи, те считат, че имат качества, имат капацитет, само че системата им пречи. Поради което това цялостно разминаване сред преценката и действителността, води до безусловно неверни решения. И апропо представянето на този лист, дето стартира с индивида продавач на шнорхели и приключва с не знам кой ви слага същия проблем. Тази група хора нямат политическо мислене, нямат рефлекси на хора крепко стъпили на земята. Те ще стоят във въздушното пространство и ще споделят „ ами какво зависи от мен, нищо не зависи, ами щом не зависи, значи нищо не върша.

А гербаджиите в огромната си част са елементарни хора, които нямат самочувствието да стават по-сложни, само че имат самочувствието да се възползват от поста, който са получили, от договорката, до която са се домогнали, разяснява Дончева.

" Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи много успешно блокираха на процедура последната седмица. Първо блокираха основаването на парламентарни комисии 3 седмици. В последната седмица три пъти разтуриха съвещанието на правната комисия ", сподели още Дончева.

Няма вести сега, ще разберете в идващите дни, по този начин Атанас Пеканов отговори на въпроса дали остава вицепремиер по европейските въпроси на влизане в президентство. „ Утре ще узнаем ”, подобен пък беше отговорът на земеделският министър Христо Бозуков дали ще остане във втория длъжностен кабинет. Той сподели, че срещата му не е била с президента. Служебният външен министър Светлан Стоев също отговори негативно на въпроса дали е имал среща с президента. „ Не съм бил на среща, попълнил съм декларация. Декларациите, които се попълнят ”, сподели той. На въпроса дали ще бъде министър, той също не даде явен отговор, а сподели „ ще видите в четвъртък ”. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР