Кадър: БТВСиноптикът Емил Чолаков в свой типичен стил направи забавна

...
Кадър: БТВСиноптикът Емил Чолаков в свой типичен стил направи забавна
Коментари Харесай

Емо Чолаков смрази всички с прогнозата за времето: В петък съвсем другата ще е бирата и бурята, а двуцифрените минуси ще си ги припомним...

Кадър: БТВ

Синоптикът Емил Чолаков в собствен характерен жанр направи занимателна прогноза за времето, само че първоначално и нейния край предизвести, че сибирският мраз се завръща с цялостна мощ през уикенда.

Ето каква прогноза направи Чолаков:

„ Не го гледайте в този момент, и доста, доста не му се връзвайте на Малкия Сечко. Съвсем скоро ще покаже зъби и ще ни озъби.

Но да не пришпорваме прогнозата. Защото в сряда, сяда се, не сяда, само че трагични промени не са планувани.

Един тип оставаме блестящо слънчеви и нерегламентирано топли – с температури от 12-13 градуса до 17-18. Само рано сутринта, горе долу припомня кои сме и къде сме, горе долу с 0 градуса. За февруарския лукс, за нормалните обвинени, в утринните часове в низините и край водните басейни ще паднат краткотрайни мъгли.

Но смяната е неизбежна. В четвъртък няма да е толкоз слънчево и температурите ще паднат с едни 3-4 градуса. Но за студа ще е мъчно да се приказва още.

Виж в петъка, напълно друга ще е бирата, и бурята. Ще задухат едни люти североизточни сибирски ветрове, внезапно ще застудее, и дъждът, който ще завали първоначално, до края на деня последователно ще обърне на сняг в цялата страна.

В почивните дни целодневни минуси. Към събота температурите ще се срутен с едни 20 градуса по отношение на в този момент, а в неделя сутринта ще си напомним какво са двуцифрени минуси.

И все пак пролетта е неизбежна, както и оставането с „ Лице в лице ”. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР