Кадър: БТВШефът на БЛС д-р Иван Маджаров критикува яростно в

...
Кадър: БТВШефът на БЛС д-р Иван Маджаров критикува яростно в
Коментари Харесай

Шефът на БЛС: На съвестта на Мангъров лежи това, че голяма част от обществото е объркано

Кадър: БТВ

Шефът на БЛС доктор Иван Маджаров подлага на критика гневно в ефира доцент Атанас Мангъров заради негови изказвания по отношение на ковид.

Внезапно няма да бъдем блокирани, считам, че и не е належащо. На 9-и месец от епидемията сме. Вече всеки би трябвало да се е научил да се пази, да се мие, да поставя маска, би трябвало ли някой силово да му го постанова, сподели в утринния блок на БТВ ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров. 

" За България се постанова самостоятелен метод против пандемията. България не е преживявала такава тежка вълна от заболели в лечебните заведение. Имаме потребност да разбираем, че вирусът е рисков. Масово младежите, обаче минават през ковид със загуба на подушване ", разкри още той, написа Novini.bg.

" Основната виновност, която имаме лекарите е че допуснахме да има два лагера сред лекарите. Едно общество, което счита, че е развито, би трябвало да има вяра на просвета, а не на шамани и оферти. Многократно предлагам на лекарския съюз да се приказва експертно в профилираните конгреси, а не в обществените мрежи посредством нападки ", разкри ръководителят на БЛС.

" Понякога мнението на еднакъв специалист си опонират през няколко месеца. Лекар сподели през март-април, че е нужно да се тестваме всеобщо, а преди дни съобщи, че ПСР-ите са " трошене на пари ". Ще си разреша да кажа името на този доцент - това е Атанас Мангъров. Това не е засегнатост, а неговите думи.  На неговата съвест лежи това, че огромна част от обществото е комплицирано ", сподели доктор Маджаров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР