Кадър: БТВПри скандал никога няма печеливша страна. Когато е намесена

...
Кадър: БТВПри скандал никога няма печеливша страна. Когато е намесена
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Шпионският скандал дава нови доказателства за опита за отравянето ми

Кадър: БТВ

При скандал в никакъв случай няма печеливша страна. Когато е намесена и страната, постоянно оставя някаква следва. Не мога да направя разбор на шпионския скандал. От него, обаче изскочиха нови доказателства за опита за убийството ми и на сина ми. Това съобщи оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев в ефира на БТВ.

„ Виждам, че е било е контрактувано редица предприятия, в това число и " Дунарит ", да не попаднат в български ръце. Времето съответствува в желанието ми да придобия предприятието, както и установяването на съмнителни хора, обикалящи към дома ми “, разяснява той.

" Емко " е българска компания, част от националната сигурност на страната и против нас се изправят две непознати нови компании, които стартират да водят правосъдни офанзиви. Надявам се тези обстоятелства и условия да ускорят следствието и истината да излезе нескрито. Надявам се, че най-сетне страната ще отбрани сама себе си, а по-късно и нас “, изрази вяра предприемачът.

„ Нито съм виждал или срещал господата Малофеев и Решетников. Аз с Цветан Василев не съм имал никакви корпоративни връзки, безапелационен бе Гебрев. Той не отхвърли да познава Цветан Василев. " С него съм се видял 4 или 5 пъти. В един от случаите сме коментирали придобиването на ВМЗ " Сопот " и то за 10 минути. От Търговския указател излиза наяве, че " Дунарит " е благосъстоятелност на " Емко " и Емилиян Гебрев. Преди 20 дни, съдът дава ясни и точни инструкции да се впише нарастване на капитала на предприятието. Това досега не е направено. Въпреки че преприятието е заплатило отговорностите си, запорът против него не е свален “, разкри Гебрев.

Според Гебрев има авторитетни хора, които могат да повлияят на страната, даже след решение на съда.

„ Не съм взел участие в шпионаж против България. Аз съм бизнесмен, управляващ сполучливо бизнеса си. Реален притежател на " Дунарит " няма по какъв начин да е различен. Предприятието се ръководи от изпълнителния шеф Петър Петров, който аз съм определил. Цветан Василев няма нищо общо. Аз съм изкупил всички акции на предприятието “, акцентира Гебрев.

Емилиян Гебрев се оплака от редовно оказване на целеустремен напън от фъншни фактори.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР