Кадър: БТВПрестрелки в ефира си размениха току що две от

...
Кадър: БТВПрестрелки в ефира си размениха току що две от
Коментари Харесай

Престрелка в ефира! Лукарски: СДС никога не е било в такова наведено положение. Кисьов: Ти беше човека с наколенките и подлога...

Кадър: БТВ

Престрелки в ефира си размениха одеве две от знаковите лица на Съюз на демократичните сили. В студиото на „ Тази заран ” гостува членът на Националния съвет на партията Владимир Кисьов, който очевидно се изнерви, когато Хекимян му прочете част от злобни мнения на Божидар Лукарски за Съюз на демократичните сили, направени поради партньорството на партията с ГЕРБ за евроизборите.

Лукарски декларира, че подобен позор и оскърбление в Съюз на демократичните сили не е виждал и назовава Кисьов и сие подлоги. „ По мое време Съюз на демократичните сили в никакъв случай не е било в такова наведено състояние. ”, споделя още Лукарски.

„ Ако някой различен беше направил коментара, щях да му отговоря задълбочено. Точно тези хора, които вършат тези коментари във фейсбук, те бяха с наколенките и подлогите, и участваха в сделките с властта за задоволяването на персоналния си егоцентризъм, а не е взел участие Владимир Кисьов. Аз съм си запазил името. Той беше министър на ГЕРБ, не съм бил аз. Аз съм работил с Бойко Борисов, когато беше кмет, а аз бях ръководител на Общински съвет София, само че в тия години не съм отишъл при Бойко Борисов да върша нещо или да върша някакви сделки. За разлика от всички хора, които са ходили при него за персоналното аз.

Що се отнася до навеждането, той не е усещал, че се е навел задоволително и се е навеждал, не е почувствал болки в кръста. Ако беше по-чувствителен, щеще да усети, че е много приведен. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР