Кадър: bTVПътят към курорта Златни пясъци беше обновен през последните

...
Кадър: bTVПътят към курорта Златни пясъци беше обновен през последните
Коментари Харесай

Разбити тротоари след основен ремонт на пътя за Златни пясъци

Кадър: bTV

Пътят към курорта Златни пясъци беше освежен през последните месеци от организация " Пътна инфраструктура " – с нов асфалт и бордюри, оповестява bTV.

Основното преасфалтиране на пътя сред Варна и Златни пясъци безусловно унищожава съществуващите тротоари. И те сега са не просто негодни за ходене, а безусловно са рискови.

За казуса към този момент разказахме преди месец, откакто възрастен човек пострада край резиденция Евксиноград. След репортажа тротоарът беше възобновен, само че единствено на това място.

Навсякъде другаде по протежението на пътя съществуващите плочки са натрошени или заринати с пръст, части асфалт и камъни. На места стърчат остри елементи.

В отговор на питане от Община Варна дадоха отговор, че тротоарите ще бъдат актуализирани преди началото на летния сезон.

С решение на Общинския съвет ще бъдат трансферира средства на пътната организация, която ремонтира пътното платно, за изпълнителят на двете действия да носи гаранция за целия обект.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР