Кадър: БТВОтносно инцидента в Кюстендил, според мен това е криминално

...
Кадър: БТВОтносно инцидента в Кюстендил, според мен това е криминално
Коментари Харесай

Румен Миланов: Няма общо между случая Гебрев и отравянето на Скрипал

Кадър: БТВ

Относно случая в Кюстендил, съгласно мен това е престъпно деяние и не би трябвало да позволяваме етническо напрежение. Политическите партии би трябвало да са доста деликатни и да не позволяват говорене, което да докара до етническо напрежение.

Това сподели в утринния блок на БТВ проф. Румен Миланов, някогашен шеф на НСБОП и БОРКОР, който разяснява тематиките за Митьо Очите, тежкия случай в Кюстендил, парите в българска банка от Венецуела и случая " Гебрев ". " Вчера се върнах от Тирол и мога да кажа, че хората там се пробват по всевъзможен метод да накарат туристите да се върнат там и да си оставят парите. На мен ми излиза стопански по-рентабилно да отида до Тирол, вместо на Банско и там да очаквам през целия ден на лифта. Това е повода да сме на едно от последните места в Европейски Съюз. Парите от Венецуела са преведени от държавната петролна компания. пораждат няколко въпроса - тези пари по почтен метод ли извоювани и преведени, дали тези пари не са трупане на капитал, който тази петролна компания да употребява в тежки дни. Нашите служби очевидно са пропуснали тези парични преводи. Не мога да разясня какви са аргументите. Не считам, че нашите служби са премълчали. По-скоро е станал пропуск. Щом се намеси и американският дипломат, тематиката към този момент придобива и политически нюанс ", сподели още проф. Миланов.

" За мен не може да се слага знак на тъждество сред случая " Гебрев " и аферата " Скрипал ". По-големият въпрос е лицето Федотов, в случай че той е чиновник на ГРУ, дали е видян от нашите служби, дали е проследен маршрута му, какво е правил тук, по кое време е напуснал, самичък ли е бил. Това е доста по-голям въпрос за националаната сигурност. Ние би трябвало да си стегнем редиците и да подобрим работата на нашите служби ", приключи той.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР