кадър: БтвОказа се, че сигналът за 200 бедстващи деца край

...
кадър: БтвОказа се, че сигналът за 200 бедстващи деца край
Коментари Харесай

Гневна скиорка подала фалшив сигнал за бедстващите деца в Разлог

кадър: Бтв

Оказа се, че сигналът за 200 бедстващи деца край Разлог е подправен. Ядосана скиорка подала подправен сигнал за бедстващи деца на писта Кулиното край Разлог.

Жената желала да тества уменията си и да кара ски върху 40 см свеж сняг на занемарен сектор от пистата, оповестява struma.bg.

Тя поискала ратрака да отъпче пъртина особено за нея, само че получила отвод. Тогава ядосаната скиорка се обадила на тел. 112 и алармирала, че на пистата бедстват 200 деца. Сигналът е подаден на тел. 112 малко преди 15,00 ч. и се популяризира мълниеносно в общественото пространство.

Кметът на Разлог Красимир Герчев съобщи, че е подаден подобен сигнал, и увери, че към 16 часа и 15 минути на пистата няма деца. Това бе доказано и от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

Управител на почивна станция, намираща се на метри от мястото, описа, че денем е видял към 100 деца да карат ски на Кулиното. „ Всичко беше обикновено и умерено. Сутринта рейсовете качиха децата до пистата, която работи до 16 часа. В ранния следобяд видях, че тракторът минава да чисти пътя, и поканих водача да пристигна да пием чай.Той обаче сподели, че бърза да почисти, тъй като автобусите ще се качат да прибират децата. Иначе фактически има доста сняг над 60 см, само че не съм чул някой да бедства. Ако имаше такова нещо, в региона щяхме да разберем и да помогнем ”, показа шефът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР