Кадър: БТВОбвинение реално не е повдигнато към този момент, но

...
Кадър: БТВОбвинение реално не е повдигнато към този момент, но
Коментари Харесай

Адвокат за катастрофата с Местан: Не може след 8 месеца да кажат, че клиентът ми има вина

Кадър: БТВ

Обвинение действително не е повдигнато към този миг, само че е притеглен като обвинен. Според изказванията на прокуратурата има нарушавания от страна на моя клиент, съгласно които той също носи виновност за гибелта на неговото дете. Това съобщи в утринния блок на ``Тази сутрин`` по bTV юрист Николай Димитров по отношение на това, че бащата на 6-месечното бебе, което почина при злополуката с Лютви Местан, също се снабди с обвиняване.

,,Дълбоко се колебая какви са изчисленията по досъдебното произвеждане, само че не може след осем месеца да се разгласи, че виновност има и моят клиент. Такова закъснение не е всекидневно и се съмняваме в заложените изходни данни``, добави юристът.

По думите му клиентът му се е опитал да избегне удара, само че конфликтът е бил непредвидим и неочакван. Той добави, че към момента не са получили достъп до експертизата от злополуката, като дотук им е била отказано четири пъти.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 5 секунди) Рейтинг: 4625 | Одобрение: -10355 А да беше понижил и от 110 на 60! Къде му е тиквата? A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР