Кадър бТВНито Малафеев, нито Решетников заемат важни позиции в Кремъл,

...
Кадър бТВНито Малафеев, нито Решетников заемат важни позиции в Кремъл,
Коментари Харесай

Иван Костов: На българския народ му е внушено, че не може да постигне нищо

Кадър бТВ

Нито Малафеев, нито Решетников заемат значими позиции в Кремъл, т.е. те не са близки до властта, тъй че никой няма да пролее сълзи за тях в Москва. Но преди време бяха в действителност значими фигури. Такова мнение показа в студиото на ``Лице в лице`` по bTV някогашният министър председател на България Иван Костов във връзка с шпионската спекулация, написа вести.бг.

Той добави, че Решетников самичък се е стартирал като значима фигура в България, без да има тази политическа тежест. Според Костов русофилите у нас не въздействат на българската политика, нито въздействат на парламентарните решения, защото става дума за неправителствени организации.

,,Не мисля, че Решетников има мощни позиции в България. Той няма никаква опция да въздейства у нас, или в случай че има такава, тя е доста дребна. Иначе съветското въздействие е доста мощно у нас и България е извънредно уязвима. И това е по този начин, тъй като на българския народ му е внушено, че не може да реализира нищо; че безплатно е получил свободата си... просто му е заложен един комплекс за непълноценност и в това се крие дълбокият корен на тази уязвимост``, посочи Иван Костов.

Бившият министър председател разяснява и тематиката с Брекзит.

,,Много е значимо премиерът Бойко Борисов и външният ни министър Екатерина Захариева да запазят положителните отношение сред България и Англия, тъй като след напускането на Европейски Съюз е допустимо Англия да се отдръпна от функционалностите, които извършва в областта на сигурността. В противоположен случай, в случай че се дистанцираме от тях, това би било зле за българите. Отделно, че при корав Брекзит вредите ще са големи и за Англия, и за ЕС``, изясни той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: