кадър бТВНиколау,с Цитиридис се завръща в ефира на бТВ със

...
кадър бТВНиколау,с Цитиридис се завръща в ефира на бТВ със
Коментари Харесай

Цитиридис се връща на екран на 6 септември в ефира на бТВ

кадър бТВ

Николау,с Цитиридис се завръща в ефира на бТВ със своето шоу на 6 септември от 22,30 ч. 

През новия сезон, феновете ще не престават да се забавляват, а за какво не и да вземат участие интензивно, в истинската поредност " НИКОЛАОС+ ", която към този момент има своите многочислени почитатели. В нея чаровният водещ ще съчетава разнородните си артистични гении и все по този начин ще попада в най-различни и непредвидени обстановки, в и отвън студиото, до момента в който опитва с повече от любопитни функции и специалности,предаде през днешния ден.бг.

В една от най-успешните и радостни поредици на шоуто, Цитиридис съумя да изненада почитателите си като разносвач на дюнери, махленски музикант и не един път дружно с музи си екип се изправи пред предизвикването да познае " чие е детето? ".

Още повече изненади, чудесно въодушевление, смях и самоирония, скечове, провокации и щури обстановки готвят за всички от екипа на вечерното шоу, а дружно с Николаос в тях ще попадат и неговите обичани сътрудници от бенда, гост-звезди, както и единствената дама пред камера – екстравагантната Прея.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР