кадър бТВНие не участваме в това управление, нямаме нито един

...
кадър бТВНие не участваме в това управление, нямаме нито един
Коментари Харесай

Румен Христов: Няма как СДС да участва в протестите и така да участва във връщането на левите

кадър бТВ

Ние не участваме в това ръководство, нямаме нито един представител. Возим диалози за изборите, само че нямаме съглашение. Най-вероятно ще търсим обединяване с десните сили, тъй като за мен още веднъж се обрисува блоково гласоподаване тази есен. 

Това разяснява в ефира на бТВ водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. 

Многократно сме подлагали на критика ГЕРб за неща, които не са десни. Например решението за основаване на бензиностанции, непрекъснатото побутване на Данък добавена стойност, защото ние сме за единна ставка, решението за пускане на АЕЦ Белене - това ни разграничава. Но пък влизането в чакалнята на еврозоната, избора на Ф 16, бюджетния недостиг, който беше редуциран до нула - огромните неща, проевропейската ориентировка, задълбочаване на интграционните процеси са близки до нас хрумвания и това е обикновено. Ние сме членове на ЕНП - ГЕРБ са най-голямата партия, която членува там, а ние сме най-старата партия - членка, уточни той. 

Не очаквайте от Съюз на демократичните сили да застанат на тези митинги, с цел да върнат във властта представители на Българска социалистическа партия, Държавна сигурност и техните клонинги. За страдание гражданският развой беше приватизиран от партийте, за жалост те са леви, тъй че няма по какъв начин Съюз на демократичните сили да взе участие във връщането на левицата, разяснява той.

В главните си посоки политиката на Борисов е дясна, само че аз постоянно съм казвал, че те са дясно-центристка партия, необятна, народняшка и от време на време не взимат десни решения, изясни Христов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР