кадър бТВНе се задълбочавайте върху разговора на Христо Иванов и

...
кадър бТВНе се задълбочавайте върху разговора на Христо Иванов и
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Не обръщайте внимание на Ламбовски, той е агент-провокатор

кадър бТВ

Не се задълбочавайте върху диалога на Христо Иванов и Димитър Ламбовски. В старите антифашистки сюжети имаше една фигура, неречена агент-провокатор. Това е Ламбовски. В една такава обстановка към вас се доближават всевъзможни хора. Едната част от тях вие изобщо не познавате или ги познавате по физиономия. Това са хора, които желаят да се снимат с вас и не е изключително тактично да откажете и да страните, тъй като това се смята за демонстрация на неприятен усет в политиката. Същевременно когато има лайф всеки може да се пъхне в екран, да подмятна една имитация, в която вие надали можете да реагирате, с изключение на да спрете предаването. Аз не считам, че Христо Иванов е спрял излъчването, тъй като ще злепостави Ламбовски, по-скоро той не знае какво още Ламбовски ще изръси пред камерата. Нищо от това не уличава Иванов, само че демонстрира, че групаровката СИК, която брани Борисов, може да употребява и такива хора за дискредитиране на част от разознаваемите фигури на митинга и това би трябвало да се има поради от всички. Ламбовски е човек на СИК, всеки може да чукне в интернет и да види.

Това разяснява в ефира на бТВ Татяна Дончева.

Ламбовски е старнна личност, която като народен представител на Национална движение „Симеон Втори" има големи ползи в енергетиката, които по никакъв начин не се вписваха нито в образованието му, нито в квалификацията му, нито в нищо. Изведнъж този човек стартира да се явява в друга битност - на очевидец по всякакви каузи. Ама чудноват очевидец. По делото Ченалова да вземем за пример, той е бил очевидец, че някой му споделил нещо. Какъв си ти, какво доказваш, за какво през теб обвиняването си потвърждава обвинителните тези, откакто ти нито си свидете, нито нещо можеш да подтвърдиш. Какво значи някой ми споделил и аз го споделям, уточни Дончева. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР