Кадър: БТВНазначаването е административен акт. На мен не ми е

...
Кадър: БТВНазначаването е административен акт. На мен не ми е
Коментари Харесай

Славчо Велков и Георги Мърков: Няма да бъдем политически лица на ГЕРБ

Кадър: БТВ

Назначаването е административен акт. На мен не ми е предложил кметът на Септември да стана кметски наместник, а Георги Мърков. Това съобщи в утринния блок на bTV Славчо Велков във връзка назначението му за кметски наместник в с. Славовица, което влиза в рамките на Община Септември, която е ръководена от Марин Рачев от Политическа партия ГЕРБ.

,,Кметът е орган на изпълнителната власт, само че е реалност, че някои хора се разсърдиха, само че аз не се въздействам от това. Една Деница Златева, да вземем за пример, насочи много люти рецензии против мен, само че не знае, че нещата не стоят по този начин. Аз и Мърков няма да робуваме на никакви политики, няма да бъдем политически лица на ГЕРБ, ние сме ляво мислещи хора. Аз персонално с моята заплата съм подготвен да обезпечавам дърва за хората от селото``, уточни Велков.

Славчо Велков показа още, че е имал прелиминарен диалог с кмета на Септември и му е декларирал, че ще го подлага на критика, в случай че ползите му са ориентирани против интереса на хората, уточни той.

,,Трудно се приказва за Стефан, доста неща се споделиха, беше едно голямо сърце. Ще го запомня с добротата и куража``, разяснява Славчо Велков за Стефан Данаилов.

,,Неудобно ми е да занимаваме публиката с сходни неща. Непрекъснато оказвам помощ на хората``, изясни от своя страна и Георги Мърков, назначен за кметски наместник на с. Горно Вършило.

,,Горд съм, че бяхме депутати със Стефан Данаилов в един парламент. Той беше добър и непретенциозен човек``, сподели още Мърков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР