Кадър БТВМежду 40 и 50 са ужилените клиенти от банкерката

...
Кадър БТВМежду 40 и 50 са ужилените клиенти от банкерката
Коментари Харесай

180 000 лв. източени от сметките на мъж в Нова Загора, не казват кога ще му ги върнат

Кадър БТВ

Между 40 и 50 са ужилените клиенти от банкерката в Нова Загора, сигналът е от такива, които забелязали противоречие по сметките си. Пръв подобен сигнал подава синът на локален предприемач, който открил, че от сметката му липсват 20 хиляди евро. След това майка на студент, който не можел да заплати семестъра си заради незадоволителна наличност по сметките си и по този начин се стигнало до вътрешен одит.

``
реклама

Кольо Колев, който е имал две сметки в банката, е изгубил към 180 хиляди лв. общо. Това описа самият пострадал пред Би Ти Ви. Разбрал от банката, те му се обадили да отиде за информация и му посочили какво има по сметките. Оказало се, че в тях останали по 200 лева Имали проблеми, само че щели да се изяснят - това ми обясниха, споделя мъжът. И до ден сегашен не са споделили тъкмо защо става въпрос, стана ясно единствено, че парите са източени и че те се съмняват в началника на офиса тук. " Даже й се обадих на таз началничка, тя ми сподели, че е в отпуска и нищо не знае.

Значи тече инспекция, тука има такива неналичия, а те я пуснали в отпуска? По една случайност не е отишла още в Сърбия като Цветан Василев и да я гледаме там по малкия екран ", засегнат е мъжът. Схемата била от неговите сметки пари да се подреждат на лица, които той не познавал.

Парите в края на веригата били изтегляни от банкомат, изясни още той. Не му посочили документи, нямало ги там, не излиза наяве кой е наредил парите от негово име. Има някаква част от документите в София, само че други просто липсват.

В България всичко може да си помислиш. Всеки ден се случва нещо в страната. Предстои ми парите да ми трябват, ще има обаче да чакаме много, макар че виновност нямаме, описа още индивидът. От банката му споделили, че ще се оправят нещата, само че никакъв период не му е посочен. Колев разговарял два пъти по телефона със арестуваната банкова служителка, тя му твърдяла, че желали да трансферират всичко на нея. Щом споделя по този начин, значи че има и по-високо обвързван с измамите човек, счита клиентът. 10 дни минали откогато той и останалите ощетени са викани в банковия офис и още няма никаква изясненост по какъв начин ще бъдат възобновени парите им.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР