Кадър: БТВЛичен лекар хвърли бомба в ефир. Д-р Георги Миндов

...
Кадър: БТВЛичен лекар хвърли бомба в ефир. Д-р Георги Миндов
Коментари Харесай

Личен лекар: Заразените са 3-4 пъти повече от обявяваните всеки ден 4-5 хиляди случая

Кадър: БТВ

Личен доктор хвърли бомба в ефир. Д-р Георги Миндов разгласи, че инфектираните с ковид у нас са с пъти повече, в сравнение с публично ги афишират всеки ден.

Заразените с ковид са 3-4 пъти повече от обявяваните ежедневно 4-5 хиляди случая. Това сподели пред bTV председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София доктор Георги Миндов.

По думите му скоро няма да има PCR проби с електронни посоки от персоналните лекари, макар че бяха обещани от здравните управляващи до дни.

" Информационно обслужване " не си пое уговорката. На 6 ноември трябваше да бъдат показани и да проработят. Проблемът е софтуерен, ние сме жертва на програмистите. Хората сега заплащат по 1 милион дневно, тъй като някой не си е приключил работата в тази страна. Работа, за която му се заплаща ", сподели доктор Георги Миндов.

Той не скри раздразнението си от държанието на доцент Мангъров. Д-р Миндов счита, че върлият съперник на откритите в целия свят ограничения си търси нова изкупителна жертва.

" Ние в театъра на Мангъров няма да участваме! Това е цирк! Ние сме с най-вече умряли лекари. Аз ще го накарам, като почине някой, той да пристигна на гробищата да копае. Според него с обятия се лекувало... Той унищожи най-святата връзка доктор – пациент. Това е насмешка с цяло съсловие. 

Дадоха им 50 лева на пенсионерите, имат пари да си платят PCR теста. Изказването му бе в подтекста на това, какъв брой е значимо да се направи PCR тест. По думите му PCR тестванията дават най-надежден резултат сред 3 и 5 ден от признаците. След 7-я ден той може да даде погрешен резултат, написа burgas24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР