Кадър БТВКметът на Карлово Емил Кабаиванов ще награди младежите, които

...
Кадър БТВКметът на Карлово Емил Кабаиванов ще награди младежите, които
Коментари Харесай

Кметска награда за спасителите на давещото се момиче в Сучурум

Кадър БТВ

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов ще награди младежите, които избавиха живота на 11-годишно момиченце, което на 10 март падна в придошлата вода на водопада Сучурум, заяви Би Ти Ви. Само бързата интервенция на четирима инцидентно разхождащи се в местността младежи избави живота на детето, което беше извадено в безсъзнание от ледените води на Стара река и върнато към живота със сърдечен масаж и изкуствено.  

``
реклама

Както TrafficNews.bg към този момент заяви, на помощ незабавно се е притекъл 29-годишният военнослужещ от 61 механизирана бригада Тони Танчев, който дружно със свои другари е бил на разходка край водопада.

Другият воин е ефрейтор Никола Върбанов от 1 механизиран батальон на същата бригада. Без да се замислят, младежите се хвърлят да извадят тялото от мътните води. Веднага се обаждат на телефон 112.

Кметът Кабаиванов, дружно с шефа на полицията, ще отличат и служителите на реда, които помогнаха на други две бедстващи деца в планината край града. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР