Кадър БТВКъм текущия момент в България няма нито един лекарствен

...
Кадър БТВКъм текущия момент в България няма нито един лекарствен
Коментари Харесай

Експерт: Нямаме лекарство срещу коронавирус в България

Кадър БТВ

Към настоящия миг в България няма нито един лекарствен артикул, с който да има данни, че може да лекуваме ковид. Това заявив ефира на bTV Антон Вълев - магистър фармацевт, представен от Блиц. 
 

``
реклама
" В международен мащаб също няма одобрен един единствен препарат. Има две медикаменти, които може да въздействат, само че и двете не са налични в България ", добави той.
 
" Продължава да има проблем със защитните маски. Някакви количества започнаха да навлизат, само че на извънредно високи цени, само че това се дължи на спекулативното повишаване на цените от производителите ", сподели Вълев.

Той показа и какво е добре да вършат хората сега:
 
" Не се появявайте тук-там, където има огромно събиране на хора. След контакт с предмети да измиват ръцете си със сапун или да използват  дезинфектат, който да е на спиртна основа – 80% алкохол. Ако концентрацията е по-ниска, то не е дейно против ковид ", сподели той.

" Важно е да променим хранителния си режим – н амаляваме приема на тестени произведения, млечни артикули и сладко – в това число питиета и храни ", добави специалистът.

" Важно е да заобикаляме преяждането , тъй като това смъква имунитета. Може да одобряваме медикаменти и хранителни добавки ", приключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я в
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР