Кадър: БТВЖена с увреждане не може да излезе от дома

...
Кадър: БТВЖена с увреждане не може да излезе от дома
Коментари Харесай

Жена в инвалидна количка три месеца е заложник в дома си заради...

Кадър: БТВ

Жена с увреждане не може да излезе от вкъщи си заради незавършен ремонт от „ Топлофикация София ”. Тя остава пленник в жилището си цели три месеца, сподели репортаж на БТВ.

След сигнал от медията до сдружението, пред блок 266 в квартал „ Гео Милев ” беше изработен ремонт и плочките бяха сменени. Преди това инвалидната количка на Нели Събева спираше в чакъла пред блока, защото не можеше да мине през него. Жената също подала сигнал в " Топлофикация " и общината, но ѝ било отговорено, че има интервал, в който чакълът би трябвало да слегне. Домоуправителят Стоян Коленцов също неведнъж се обаждал в сдружението и получил същия отговор.

Елизабет Павлова от „ Топлофикация ” изясни, че на това трасе е имало няколко повреди и по тази причина то било оставено в този тип, с цел да могат да го следят.  

Срокът за възобновяване на трасето е две седмици. Тъй като той е нарушен, следва процедура по налагане на административно наказване и санкция. За юридически лица тя е в размер на от 1000 до 5000 лева, изясни Михаил Джурджин, шеф на отдел " Контрол по строителството " в регион „ Слатина ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР