Кадър: БТВЖена на 79 години – муле, е задържана при

...
Кадър: БТВЖена на 79 години – муле, е задържана при
Коментари Харесай

Мъж се обади на прокурор във Варна и му поиска 30 000 евро за операция със златни пирони на дъщеря му, но...

Кадър: БТВ

Жена на 79 години – муле, е арестувана при телефонна машинация във Варна, заяви БТВ. В случая се оказва, че „ жертвата ” е прокурор.

Ето какво разкри представителят на Районна прокуратура Вяра Алексиева:

„ Мъж се е обадил от румънски номер на прокурор. Представил се е за чиновник на общинска полиция, споделил е, че са задържали тайфа от 12 телефонни измамници, в които са открити описи с номера и имена. Така че този телефонен номер, на който звъни, е в този лист. Казал е, че ще получи позвъняване от измамници, и би трябвало да извърши тъкмо настояванията, тъй че Министерство на вътрешните работи да ги залови.

Следва позвъняване от второ лице, участник в схемата, което се показва за доктор. Казва, че дъщерята на прокурора е претърпяла автомобилна злополука и й е сложил четири златни пирона, за което би трябвало да се заплатят 30 000 евро. Отправил е закани, че в случай че не даде парите, ще я посети една група и ще й нанесат телесни повреди. След 5-часови диалози прокурорът „ жертва ” споделя, че може да обезпечи единствено 7000 лв.. Дадени са инструкции да бъдат сложени и увити в домакинско фолио и торбичка, и да бъде хвърлена сумата през терасата.

На уговореното място идва 79-годишна жена, която е арестувана. Тя е с чисто правосъдно минало и към този миг не дава пояснение. Намерени са 500 лв. в дома й и други движимости, за които е открито, че са част от друга машинация. Предстои внасяне на искане за непрекъсната мярка „ задържане под стража ”. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР