Кадър бТВИзключително съм притеснен от екологичната страна на това как

...
Кадър бТВИзключително съм притеснен от екологичната страна на това как
Коментари Харесай

Депутат взриви ефира: В Русенско загробват животните на дълбочината на подпочвените води, с които хората си поливат градините! Помислете!

Кадър бТВ

Изключително съм обезпокоен от екологичната страна на това по какъв начин се загробват болните животни. Аз съм от Русенско. Четирите русенски свинекомплекса, където бяха евтанназирани животните са на първа първата дунавска тераса. Нашите аграрни производители, които са в региона и имат зеленчукови и овощни градини, си ги поливат с подпочвени води, а сондите им са на към 3 метра дълбочина. На 3-4 метра дълбочина в региона има подпочвени води. Същевременно ние загробваме на същата тази дълбочина няколко хиляди тона инфектирана животинска маса в региона, където подпочвените води са на 3-4 метра и хората поливат с тях продукцията си. Това разяснява в студиото на Нова тв Бюрхан Абазов, зам.-председател на комисията по земеделието и храните в Народно събрание, народен представител от Движение за права и свободи.

Аз единствено показвам опасенията си, познавайки релефа и обстановката в русенска област. Институциите давали мнение къде да се загробват животните. Но на тази дълбочина, където на всички места има подпочвени води на което и място да се загроби, риска е огромен, уточни той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getE
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР