Кадър бТВИма поговорка Език мой - враг мой“. Когато искаш

...
Кадър бТВИма поговорка Език мой - враг мой“. Когато искаш
Коментари Харесай

Каракачанов отговори мълниеносно на творческото предложение на Сидеров и каза в кой ден ще стане ясно дали се оттегля

Кадър бТВ

Има сентенция „ Език мой - зложелател мой “. Когато искаш да кажеш нещо и искаш да бъдеш свестен вярно, откри си верните думи. Всичко друго води до такива кавги. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка оставката на Валери Симеонов в ефира на bTV.

Премиерът реагира обикновено на оставката на Симеонов. Попита го: „ Имаш ли концепция за човек, които ще те замести “. Борисов не се опита да го убеди да остане. Вие най-добре знаете, че Симеонов като реши нещо, мъчно някой различен би съумял да го направи “, посочи Каракачанов по какъв начин е подадена оставката на водача на НФСБ.

„ Аз го споделих още преди месец. Спях с ролята на „ Синя каска “. Защо е звъннал на мен, питайте него. Може би тъй като Сидеров ми изиска оставката преди месец. Ако някой желае да работи, да работи,. Ние от Вътрешна македонска революционна организация ще си работим в Народното събрание, за това, което сме определени “, сподели още той, представен от Блиц.

Той разяснява и желаната му оставка. „ Това е креативно предложение и аз цяла нощ мислех върху това. Продължавам да мисля творчески и както съм споделил доста пъти съдружните въпроси е редно, даже да са креативен, да ги обсъждаме между тях. Сега ще упорствам във вторник да разгледаме това предложение и няма никакъв проблем да си подам оставката ", сподели още Каракачанов.

" Творчески ще продължа да обмислям във вторник, когато се надявам това негово предложение да бъде развито на съдружния ни съвет ". " Аз не се наскърбявам от нищо. Ако някой счита, че може креативен, на гърба на своите сътрудници, да си прави персонален имидж, аз персонално считам, че няма смисъл от такава коалиция ", добави министърът на защитата.

" Загубих връзка с действителността. Година и половина по 30 часа работа дневно. Служители, остаряла техника, три плана за остарели кораби. Да изгубих връзка нямам време за креативен разсъждения и по през целия ден ме боли главата “, уточни иронично той.

„ Коалиционните въпроси е добре да ги обсъждаме по сред си, а не през медиите. По принцип ние имаме всеки вторник съдружен съвет. Аз ги поканвам и ще ги поканя и документално. Няма заплаха да се избием. Вътрешна македонска революционна организация работи и ще работи “, добави още той.

Възможно е да хвърля оставка, всичко е допустимо, само че не съм от хората, които се поддават на внушения. При мен с неприятно не става, става с добра дума. Един вицепремиер по-малко. Преди време когато ми предлагаха да стана министър на защитата, аз споделих, че не ми е детската фантазия ", разяснява още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР