Кадър: БТВФинансистът Емил Хърсев коментира в ефира случая с банкерката,

...
Кадър: БТВФинансистът Емил Хърсев коментира в ефира случая с банкерката,
Коментари Харесай

Емил Хърсев с горещ коментар в ефира за банкерката, която източи 400 000 лева от сметки на клиенти. Разкри какво ще предприеме банката

Кадър: БТВ

Финансистът Емил Хърсев разяснява в ефира случая с банкерката, която бе упрекната в източване на сметки в банков клон в Нова Загора. В интервала 2016/2019 година тя е направила непозволени финансови транзакции за близо 400 000 лв.. Отклонени са пари на 25 клиенти – сред 25 000 и 200 000 лв..

Ето какво сподели Хърсев:

„ Служителят е имал достъп до сметките на клиентите и е обикновено да се насочи към сметки, по които има малко придвижване от години.

В международната процедура има нееднократни случаи, когато клиентът самичък си е отговорен, като си е дал е паролата, дал си е флашката с електронния автограф.

За наша персонална сигурност, бих посъветвал всеки, който има сметки, да си ги следи. Банките уведомяват с имейли и смс-и какво става със сметките.

В Нова Загора става въпрос за нарушаване на софтуерната дисциплинираност. И освен от един чиновник, тъй като някой би трябвало да ги удостоверява тези интервенции. Понеже е дребен клон, извършителката е знаела паролите на своите колежки, с цел да извърши въпросните интервенции.

В случая банката би трябвало да си поеме вредата за осъщественото от своята служителка, с цел да не си вложи имиджа и клиентите да си търсят парите по правосъден път.

Мисля, че няма да има закъснение на тези 400 000 лв.. Банката не е декларирала искания към клиентите си и ще поеме вредата си оптимално и незабавно. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР