Кадър: БТВЕвродепутатът Светослав Малинов коментира в Тази сутрин по БТВ

...
Кадър: БТВЕвродепутатът Светослав Малинов коментира в Тази сутрин по БТВ
Коментари Харесай

Евродепутат попиля Цветанов и ДПС в ефира

Кадър: БТВ

Евродепутатът Светослав Малинов разяснява в „ Тази заран ” по БТВ анулацията на преференциалния избор за изборите. Той упрекна за това Цветан Цветанов и Движение за права и свободи.

„ Най-опасни са предложенията за промените в преференциалния избор от Движение за права и свободи. Цветан Цветанов сподели, че в случай че не приемем предложенията на Движение за права и свободи, пада държавното управление. Така той перафразира думи на Станишев от преди години, когато той сподели, че в случай че не изберем Пеевски, ще падне държавното управление. В момента Движение за права и свободи крепи държавното управление и коалиция ГЕРБ – Движение за права и свободи ръководи България. ”, съобщи Малинов.

Той разкри, че поради антидемократичните и рискови оферти на Движение за права и свободи, до края на деня от Демократична България ще излязат с апел и политическа позиция към Съюз на демократичните сили и ДСБ за единна обща листа, която дружно ще подредят и в която да има претенденти от всички партии.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР