Кадър: БТВЧленът на Националния съвет на СДС Владимир Кисьов коментира

...
Кадър: БТВЧленът на Националния съвет на СДС Владимир Кисьов коментира
Коментари Харесай

Хекимян шокира госта си с въпрос и карикатура: Погребахте ли СДС или го претопихте?

Кадър: БТВ

Членът на Националния съвет на Съюз на демократичните сили Владимир Кисьов разяснява в „ Тази заран ” по БТВ партньорството им с ГЕРБ за евроизборите. Както е известно, Бойко Борисов даде обещание на Съюз на демократичните сили две избираеми места в листата.

Антон Хекимян му зададе два въпроса - ще бъде ли претопено Съюз на демократичните сили от обединението с ГЕРБ и погребват ли по този метод Съюз на демократичните сили. Вторият въпрос на Хекимян бе съпроводен и с една подигравка.

Ето какво сподели Владимир Кисьов: „ Няма по какъв начин Съюз на демократичните сили да бъде претопено, тъй като Съюз на демократичните сили си е Съюз на демократичните сили. Съюз на демократичните сили през годините никой не можа да го претопи. Самият факт, че ни се дава избираемо място, а не на конкурентен принцип участваме дружно с останалите членове в листата, приказва, че Съюз на демократичните сили се резервира като паритя. Това го смятам като почитание към Съюз на демократичните сили, най-старата партия.

Няма да погребем Съюз на демократичните сили, такова нещо не може да се случи. Имам възприятие за комизъм и всевъзможни закачки, само че Съюз на демократичните сили е живо и ще продължи да бъде живо. ”



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР