Кадър БТВБТВ излъчи кадри заснети в новогодишната нощ в Ловеч,

...
Кадър БТВБТВ излъчи кадри заснети в новогодишната нощ в Ловеч,
Коментари Харесай

БТВ показа кадри от прострелването на 42-годишната Теди на хорото в Ловеч

Кадър БТВ

БТВ излъчи фрагменти снимани в новогодишната нощ в Ловеч, на които се вижда прострелването на 42-годишната Теодора, която се свлича ненадейно. Първо хората мислят, че просто й е прилошало.



 

Както " Петел " писа, дамата е с огнестрелна рана в гръбнака и бе оперирана в болница в Плевен.

Жената беше простреляна, до момента в който играе хоро при посрещането на Новата година. Тежкият случай е сниман инцидентно с мобилен телефон. Инцидентът се е случил в един от крайните квартали на града.

В първите минути от новата година съседи се събират, с цел да си я честитят. Те се хващат на хоро, когато внезапно една от дамите се свлича на земята. Първоначално хората считат, че на 42-годишната Теодора ѝ е прилошало. Впоследствие в Спешна помощ виждат продупченото ѝ яке, както и следите от кръв.

„ Гледахме ги по какъв начин се веселят и виждам по какъв начин политна и се свлече. То стана за секунди. В първият миг си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв отляво ”, описа Неврие Сабриева - съседка на потърпевшата пред Нова телевизия.

„ Аз бях вътре в гаража и беше поставено за почерпка. Изведнъж ми споделиха: жена Ви падна. И се затичах и видях, че е паднала. То в клипчето се чува, че някой откъм гърба гърми. Може да е гръмнал някой на направления ”, счита Мирослав Тодоров – брачен партньор на простреляната.

Куршумът е 22 мм, към момента не е изваден от тялото на дамата, която обаче е без заплаха за живота. Предполага се, че изстрелът е създаден инцидентно.

От полицията и прокуратурата не разясняват случая.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР