Кадър: БТВБСП ще отчете резултатите в неделя на своя Национален

...
Кадър: БТВБСП ще отчете резултатите в неделя на своя Национален
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Михаил Миков не спира да уронва престижа на БСП

Кадър: БТВ

Българска социалистическа партия ще регистрира резултатите в неделя на своя Национален съвет. Със сигурност резултатите ни са по-добри от 2015 година.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев, който разяснява вчерашното изявление на някогашния ръководител на партията Михаил Миков, в което той насочи рецензии към актуалното управление на социалистите. " Искам да ви поздравя, че сте съумели да намерите господин Миков, тъй като аз не го видях нито един път по време на предизборната акция. Скри се. В последните месеци той подлага на критика единствено Българска социалистическа партия и не съм чул да насочи една рецензия към ГЕРБ. Вчера той не загатна цялата истина, а е човек с огромен опит в политиката. Той не загатна, че на тези избори печелим четири регионални града, а през 2015 година, когато той организираше изборите, най-голямата община, която спечелихме, бе Асеновград. Резултатите от изборите би трябвало да се разясняват след разглеждането на цялостната картина. На тези избори ГЕРБ се явиха на доста места в обединения. На други места получиха 100-процентова поддръжка от Движение за права и свободи. Всичко това оказва въздействие. Българска социалистическа партия на доста места подвигна резултатите и спечелихме повече общински съветници. На места и ние се явихме в коалиция, само че твърдо пазиме нашите политики ", безапелационен бе Мирчев.

" Михаил Миков не стопира да уронва престижа престижа на партията. Много работихме по време на тези избори и не е етично господин Миков да принизява този труд. Вчера се приемаше бюджета, а аз не чух той да насочи една рецензия към ръководещите. Вместо това не спря да приказва за раздори в Българска социалистическа партия и смачкване на структурите в страната. Сами видяхте, че през вчерашния ден сътрудниците от Варна в декларация отхвърлиха да има такова нещо и да желаят оставката на Корнелия Нинова ", сподели още Мирчев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР