Кадър БТВБившият шеф на столичната Пътна полиция и понастоящем началник

...
Кадър БТВБившият шеф на столичната Пътна полиция и понастоящем началник
Коментари Харесай

Арестуваха бившия шеф на КАТ София Тенчо Тенев

Кадър БТВ

Бившият началник на столичната " Пътна полиция " и понастоящем шеф на " Охранителна полиция " в Асеновград е бил арестуван от чиновници на „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи, заяви.

Акцията по задържането на Тенчо Тенев е била извършена от „ Вътрешна сигурност “, като не е желано подпомагане от локалната полиция.

Според непотвърдена публично информация Тенчо Тенев е бил арестуван за закононарушение по работа.

Още през вчерашния ден е бил осъществен обиск в дома на Тенев в димитровградското село Крум, оповестиха източници на „ Марица “. Там кметица е брачната половинка на Тенчо Тенев - Златка Тенева. Според очевидци на мястото е имало две коли на жандармерията. Същите екипи са тарашили и жилището на Тенев в Димитровград, както и магазин в града, за който към момента не е ясно каква е връзката със арестувания служител на реда.. 

Миналата пролет Тенев самичък подаде молба до вътрешния министър да бъде изместен от КАТ-София в Асеновград. Това стана малко след съдбовната злополука, при която почина журналистът Милен Цветков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР