Кадър бТВБитката в момента, ако има битка, тя е между

...
Кадър бТВБитката в момента, ако има битка, тя е между
Коментари Харесай

Бойко Борисов: БСП са като кукувици в момента! Те си търсят къде да снесат по едно яйце някъде

Кадър бТВ

Битката сега, в случай че има борба, тя е сред ГЕРБ и Движение за права и свободи в смесените региони. Българска социалистическа партия ги няма. Тя борбата в София е приключила преди да стартира. Г-жа Манолова няма група. Аз като станах кмет на София, станах кмет без общински съветници. А общинските съветници взимат решения. Ама аз тогава бях толкоз мощен, че те не можеха да се противят. С тези групи от общински съветници, които ги има, по какъв начин ще работи госпожа Манолова?, разяснява Бойко Борисов в ефира на бТВ.

Аз в никакъв случай не обуславям резултата. Нито съм гадателка, нито съм пророк. Така отговори министър председателят на въпрос в студиото на бТВ дали е допустимо Мая Манолова да завоюва изборите за София.

Но единствено си представете, в случай че стане по този начин - най-голямата група в локалния съвет е на ГЕРБ. Как ще си направи бюджета?! Как ще си реши проблемите, в случай че желае да ги взема решение. А такива нелепости и обиди хвърля против мене, че си мисля, че тогава отново ще подвие опашка и ще пристигна да каже: " Айде, каквото било - било, айде в този момент да си работим отново дружно ", разяснява Борисов. 

Българска социалистическа партия са като кукувици сега! Те си търсят къде да снесат по едно яйце някъде и застават встрани. Ако бие това яйчице на изборите, хоп, Българска социалистическа партия идва при нето и вика " ние сме куковиците ". Ако не бие: " ааа, ние нямаме нищо общо с нея ". Може ли да си партия и да нямаш претендент за София. Ами загуби почтено! Поздрави спечелилия!, разяснява той.

С Манолова се чувахме доста, само че когато излезе и сподели, че страната я репресирала, огромна нелепост изговори. Това не мога да го... Ще реши тапите в София - по какъв начин?, разяснява Борисов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР