Кадър: БТВАнгел от 16-17-годишна възраст си е извървял целия път

...
Кадър: БТВАнгел от 16-17-годишна възраст си е извървял целия път
Коментари Харесай

В Тази сутрин: Ангел Джамбазки разкри какви имоти има

Кадър: БТВ

Ангел от 16-17-годишна възраст си е извървял целия път от елементарен член на партията до европейски народен представител. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов за лидера на листата за евродепутати на партията си Ангел Джамбазки. Двамата бяха посетители в " Тази заран " по bTV.
 

„ Нашата съществена борба е с Движение за права и свободи. Това е нашият политически съперник и провокира най-силна готовност у нас “, сподели Джамбазки в отговор на въпрос дали главният им конкурент е партия „ Воля “.
 
Ангел Джамбазки разкри какви парцели има: „ Имам един съсобствен, 46 кв. м с мазето в квартал „ Овча купел “. Имоти в чужбина нямам, мои родственици нямат “.
 
„ Аз не пострадвам от апартаментохолизъм. Не мисля, че това е моментът, в който би трябвало да си вземам решение обществено битовите проблеми “, добави претендентът за евродепутат.
 
„ Аз съм срещу незаконната миграцията, срещу квотния принцип на разпределението им сред страните. Няма по какъв начин да плащаме сметките на непознати нации, които са окупирали някакви страни “, съобщи своите цели претендентът за евродепутат Джамбазки.

„ В Европа на отечествата и нациите ние ще можем да запазим нашите български обичаи. Идеята за общата европейска заплата не е подкрепено от Вътрешна македонска революционна организация “, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР