Кадър: БТВАко слушаме препоръките, можем да се справим по-лесно, по-бързо

...
Кадър: БТВАко слушаме препоръките, можем да се справим по-лесно, по-бързо
Коментари Харесай

Адв. Мария Петрова: Ако слушаме препоръките, можем да се справим по-лесно, по-бързо и с по-малко жертви

Кадър: БТВ

Ако слушаме рекомендациите, можем да се оправим по-лесно, по-бързо и с помалко жертви в цялата обстановка. Това съобщи в предаването „ 120 минути “ по БТВ адв. Мария Петрова, която е член на експертния медицински съвет към Министерски съвет.

Според нея обстановката в страната се подценява, тъй като има доста хора на открито, тъй като България е в относително положително състояние.

За бързите проби тя разяснява, че в случай че следваме опита на други страни, основен миг е по кое време стартира използването им. Адвокат Мария Петрова прикани да не се поддаваме на спекулации и уточни, че са почнали да се продават проби с неразбираем генезис. " Освен да диагностицираме хората със признаци, би трябвало да се грижим и за останалите. Всеки жител има право да се тества, различен е въпросът дали разполагаме с потенциал това да се случи ", сподели още тя, написа Novini.bg.

Ако прогнозите са правилни, идната седмица влизаме в пика на болестта, означи юристът.

По думите ѝ всички пациенти би трябвало да се третират равнопоставено. " Не следва да " затваряме " страната за другите уязвими групи пациенти, като бременните дами и децата, подлежащи на имунизация ", уточни юристът. И добави, че не може един човек с израстък да чака да мине епидемията, с цел да бъде опериран.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР