Кадър: БТВ4-степенен е контролът на парите на партиите. Всеки може

...
Кадър: БТВ4-степенен е контролът на парите на партиите. Всеки може
Коментари Харесай

В ефир: Депутат от ГЕРБ обвини БСП в началото на въстание

Кадър: БТВ

4-степенен е контролът на парите на партиите. Всеки може да ревизира финансирането на партиите. Ако има нерегламентирано финансиране, това ще е във щета на самата партия, която го е позволила. ГЕРБ не би го позволил. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в ефира на bTV.

Застрашаването на плурализма е най-страшното, което може да се случи в страната ни. По-малките партии ще бъдат изтласкани към периферията на политическия живот. За това предизвести депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

Партиите са най-проверяваните структури. Даренията на юридически лица не е единственият прийом за финансиране на една партия, акцентира депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Това не е най-хубавото, което можехме да създадем. Очаквам още през зимата да има нови ремонти, разяснява Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

В тази връзка Манев попита: „ Попаднал ли е президентът според, откакто имаше едни хора, дарявали суми за акцията му, само че не си спомняха? “

„ Политическият сезон не бе несполучлив за Българска социалистическа партия. Темите, които поставяхме не престават да са значими и настоящи за българския народ “, съобщи Симов в отговор на въпрос дали одобряват като загуба изборните резултати.

„ През интервалът, в който Българска социалистическа партия бяха отвън Народното събрание, ние работихме и приемахме закони и то добре “, съобщи Сиди.

„ Парламентът работи не добре по виновност на Министерски съвет, тъй като не зарежда институцията с положителни закони. Групичка от депутати изземват тази функционалност. Наблюдава се доста слаба работа “, регистрират от Движение за права и свободи.

Манов не се съгласи. " Последните закони, които внесе Министерски съвет подействаха като алена лампа и за президента и за Българска социалистическа партия. Това демонстрира, че сме засегнали заболели тематики. Хората знаят и виждат всичко ".

Думата " непоклатимост " от ден на ден стартира да звучи като черен анекдот, заключи депутатът от Българска социалистическа партия.

„ Нека си дадем сметка, че има структури в страната, които се нуждаят от непоклатимост. Има една политическа мощ, обаче, която интензивно работи за безпорядък. Тази мощ си разгласи въстанието на Бузлуджа. Аман от революции в тази страна. Аман от хора, които себе си не могат да ръководят. Вие призовавате за революции - септември ще бъде май – чухме го “, разяснява депутатът от ГЕРБ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР