Кадър: bTVТече една паралелна кампания, която по най-нагъл начин се

...
Кадър: bTVТече една паралелна кампания, която по най-нагъл начин се
Коментари Харесай

Румен Радев: Тече кампания, която се опитва да пришие Митьо Очите на служебното правителство

Кадър: bTV

" Тече една паралелна акция, която по най-нагъл метод се пробва да пришие Митьо Очите на служебното държавно управление ". Това сподели във Варна президентът Румен Радев, който взе участие в празника на Военноморските сили, написа bTV.

" Митьо Очите е в престъпните летописи от години, а това няма по какъв начин да стане без чадър от властта. Същите тези, които са сключили договорите в митницата, кой ги е назначил? Прави се подстрекателство, че служебното държавно управление подписва контракта, a на процедура назначените от ГЕРБ служители в митниците, които служебното държавно управление остави непокътнати – проф. Герджиков не е пипал нито един от тях – те персонално подписват контракта ", акцентира Радев.

Фирмата, обвързвана с Митьо Очите и Бенчо Бенчев – с публични поръчки за четвърт милион
Той означи, че с цел да бъде подписано някакво съглашение, има процедури и периоди, за които е належащо време, което по думите му също демонстрира, че договорите с Димитър Желязков са планувани и подписвани от служители, назначени от втория кабинет " Борисов ".

" Надигна се писък, че служебното държавно управление освобождава високопоставени служители в някои ведомства, а в този момент излиза, че единственият грях на този кабинет е, че е оставил всички останали. Изводът е явен – идващия път всички вън ", уточни президентът.

" Вече ревизираха докладите в Сметната палата. Такова име – Бенчо Бенчев, не попада в моята акция. Нито го познавам, нито съм бил на посетители у тях ", сподели още президентът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР