кадър бТВ;От протеста на жълтите павета остана само един труп.

...
кадър бТВ;От протеста на жълтите павета остана само един труп.
Коментари Харесай

Райчев: От протеста остана само един труп

кадър бТВ;

От митинга на жълтите павета остана единствено един мъртвец. Това разяснява в ефира на бТВ Андрей Райчев, представен от epicenter.bg.

" Слави Трифонов е самодеец номер 1 в тази ситуация. Той се опита да направи най-виртуозното осъществяване в политиката, което в България е правено единствено един път и то не доста сполучливо – държавно управление на малцинството. Това у нас е правил единствено Филип Димитров и този кабинет си отиде единствено след година. Това е най-тежкият лупинг в политиката, изисква безкрайни хитрости, взаимни отстъпки с сътрудници и обиколки. Той опита да направи този лупинг в политиката и не съумя да го направи - тупна на земята, падна ", съобщи Райчев.

Преди да поговорят със Слави Трифонов другите две протестни обединения му споделиха, че неговвия претендент за министър председател е сътрудник на Държавна сигурност, турско мекере. Последва непремерено изявление на Трифонов, с цел да се стигне до днешните " болонки ". Тези обиди ще имат своето отражение с месеци напред.

В момента най-адекватно се държи Българска социалистическа партия. Нинова се държа просто образцово и се пробва да гасят пожара, уточни политическият анализатор.

Примитивното равнище на диалог сега изключва не просто трети мандат, то изключва мандат и в идващия парламент (успешно осъществен мандат за сформиране на държавно управление - б.ред). Нещата са отвън всяякакви рамки и не мога да позволи, че те (Има подобен народ и Демократична България – б. ред.) ще създадат държавно управление дружно. Те доста добре знаят, че си играят с парламентарната система на България. Понеже и двете обединения - Има Такъв Народ и Демократична България - са отговорни, се упрекват взаимно и споделят " Иванчо е отговорен ", тъй като им е значимо на кого ще издърпа ушите българският народ. Ако питате мен, Иванчо /народът/ ще издърпа ушите и на двете обединения, разяснява Андрей Райчев.

Голямата им неточност на Има Такъв Народ е, че влязоха в хипотезата за гражданска война, а в България няма революционна обстановка, сподели още Райчев.



 

 

 

 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР