Кадър: БТВИзключително тежък е политическият живот в България. Има противопоставяния

...
Кадър: БТВИзключително тежък е политическият живот в България. Има противопоставяния
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Борисов няма да подаде оставка днес

Кадър: БТВ

„ Изключително тежък е политическият живот в България. Има противодействия и това е доста неприятно за страната ни “, съобщи пред бТВ Цветан Цветанов.

Според него днес Бойко Борисов трябва да отиде в Народното събрание, написа Novini.bg.

„ Борисов ще отиде в Народно събрание през днешния ден, само че оставка няма да подаде “, предвижда въпреки всичко Цветанов.

На въпрос дали върви на митинги, Цветан Цветанов отговори, че той персонално не върви, само че негови другари вървят.

Цветанов разкри, че има опити да се спрат хора да се причислят към негов план. Той даде образец за това с Тодор Тодоров от Силистра.

Относно какъв брой са били близки с Борисов, Цветанов съобщи, че  в чисто партиен аспект са били извънредно близки, само че в никакъв случай не е бил осведомен с персоналния му живот . „ Аз имам друга ценностна система – крепко семейство, положителни другари, зад които заставам постоянно “, сподели той.

Въпреки всичко Цветан Цветанов заяви, че не се усеща предаден от премиера и подсети, че в живота всеки избира своя път. „ Аз съм дал прошка всичко. Обида в мен няма “, изясни още той.

На въпрос разделя ли се през нощта Бойко Борисов с револвера си, той отговори, че не знае и разясни, че в никакъв случай не е ходил в спалнята на премиера. Така отговори и по отношение на пачките пари в нощното шкафче.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР