Кадър БТВ, ФлагманПротестиращите на Орлов мост“ бяха кортютюк пияни. Това

...
Кадър БТВ, ФлагманПротестиращите на Орлов мост“ бяха кортютюк пияни. Това
Коментари Харесай

Жената с бастуна от Орлов мост: Протестиращите бяха много пияни

Кадър БТВ, Флагман

Протестиращите на „ Орлов мост “ бяха кортютюк пияни. Това сподели пред бТВ някогашната здравна сестра Лиляна Тасева, която стана известна като дамата с бастуна, откакто бе нападната от някогашният пиар на кметицата на „ Младост “ Десислава Иванчева - Петър Кърджилов. 

„ Позволете ми да имам някакъв показ върху нещата. Никога ли не сте виждали пийнал човек - зачервените очи, несвързания и пелтечещ диалект, лекото клатене, мръсните и омачкани облекла, вонята, която се носи на джибри - въпреки че водката не мирише “, сподели Тасева.

Тя отхвърля да е целяла провокация, само че откакто Кърджилов я атакува, тя го удари с бастун. 

Жената с бастуна, както я нарекоха някои в обществените мрежи, одобри екипа на бТВ в дома си. 

„ Отидох да си взема в Пето районно ръководство книжката за водач, сменената новата брошура. И очаквам 4-ата, номер 4 тролей, 20 минути и когато чаках повече от 40 минути и един угодлив жител ми сподели: " Няма какво да чакате, има обсада на „ Лъвов мост " - вярвайте ми, крещя ще отида да видя “, споделя Лиляна Тасева.

Тя добави, че е решила да отиде непринудено до „ Орлов мост “.

„ Целта ми беше да попитам: " Защо сте тук? Какво по-точно желаете? Защо пречите освен на мен, а и на останалите жители за свободно прекосяване ". И когато стигнах, минах леко и бавно, внимавайки да не падна през някакви отпадъци зелени -  треволяци ли бяха, хартия, абе някакви отпадъци зелени на самия асфалт “, споделя пенсионираната здравна сестра.

„ Отсреща някакъв господин изрева гръмогласно: " Госпожо, госпожо ". Отидох, крещя: Слушам ви, какво има. Не знам какво пише… (за надписа „ Оставка “). Това бяха някакви зелени отпадъци и треволяци и се чудех какво вършат тук и внимавах да не се спъна - по тази причина вървях постепенно и деликатно през целия тоя отпадък “, прибавя тя. 

Според някогашната здравна сестра митингът е нелигитимен и няма по какъв начин да съставлява настояванията на болшинството.

„ След диалога бях наобиколена, ругана, обиждана, всякакви псувни се носеха и така нататък Единственият ми жест към въпросните протестиращи беше ориентирания ми бастун. Викам им: " Моля ви, метър и половина разстояние " - аз съм с маска… Метър и половина разстояние желая “. Те бяха до лицето ми “, сподели дамата с бастуна. 

Според нея Петър Кърджилов е бил несъответстващ. 

Не мога да знам с какво толкоз персонално е бил обиден, добави тя. Обявената за подбудител баба не позволява измежду аргументите за това да е държанието ѝ.

Граждански дейния пенсионер споделя, че политическите партии се борят за контрола на милиардите, планувани от Брюксел за страната ни. А корупция и задкулисие е имало и преди, и в този момент.  

Лиляна Тасева споделя, че е обезпокоена и обезпокоена от реакцията на хората към околните ѝ в последните дни. Казва, че няма повече да върви на „ Орлова мост “, а ще си отиде на село.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР