Кадър Бойко Борисов, ФейсбукБойко Борисов излезе с ново видео преди

...
Кадър Бойко Борисов, ФейсбукБойко Борисов излезе с ново видео преди
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ковид 19 е ужасно оръжие, но и шанс за нас

Кадър Бойко Борисов, Facebook

Бойко Борисов излезе с ново видео преди минути. Не е ясно къде се намира министър председателят сега, само че фона зад него демонстрира забавна растителност, огрята от слънце.

Ето какво пишат пиарите му във фейсбук: 

" Скъпи другари, за мен е чест да се изправя пред вас и да поздравявам парижкия конгрес за мир. Ни есме пред световни провокации - климатични промени, тероризъм, Ковид 19, тероризъм. Депутати от различен идържави потвърдиха, че нито една страна не може да се оправи сама. 

Тези световни проблеми изискват световни решения. СЗО знаят по какъв начин. Ние би трябвало да ги подкрепим. 

Ковид 19 е извънредно оръжие,което покоси света. Наричам гто оръжие, тъй като има доста жертви, съсипия на иконовмиката и на финансите. 

Но той е и късмет за нас да създадем промени – зелени сили, битка с тероризма – да се обединим и както написа на българския Парламент – „ Съединението прави силата “. Това заявих в обръщението ми на Парижкия конгрес за мир, който тази година се организира главно онлайн. Категоричен съм, че нито една страна не може да се оправи сама. Всички би трябвало да работим дружно, с цел да преодолеем провокациите. Международните организации - Организация на обединените нации, Световната здравна организация – знаят по какъв начин това може да стане и страните по света би трябвало да ги подкрепим. Нужно е да създадем всичко допустимо те да работят оптимално дейно и всеки да даде своя принос по тази причина.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР