Кадър БНТЗлатните ни момичета от Токио ще получат уважението, което

...
Кадър БНТЗлатните ни момичета от Токио ще получат уважението, което
Коментари Харесай

Златните ни момичета, техните треньори и Илиана Раева стават почетни граждани на София

Кадър Българска национална телевизия

Златните ни девойки от Токио ще получат уважението, което заслужават, откакто се приберат в България.

Всички гимнастички от ансамбъла по художествена гимнастика, които зарадваха България с олимпийска купа, както и техните треньори - Весела Димитрова и Михаела Маевска и ръководителят на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илияна Раева ще получат званието " Почетен жител на София ".

Това предлага кметът на София Йорданка Фандъкова, оповестиха от Столична община. По думите на кмета - " Това е знак на голяма признателност за насладата, която ни донесоха. Те потвърдиха силата на труда и демонстрираха на всички ни по какъв начин се реализират триумфи - с твърдоглав труд и екипна работа.

Те ни накараха да се усещаме една общественост и заслужават това отличие “. Званието „ Почетен жител на София “ се гласоподава от Столичният общински съвет. На наградените се връчва Почетен знак с лента, която е с цвета на знамето на Столичната община.

Българският отбор по художествена гимнастика получи златен орден от Олимпийските игри в Токио. За първи път в историята на художествената ни гимнастика олимпийското злато е за девойките от ансамбъла, написа novinite.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР