Кадър БНТЗащо се нарича скандал? Това си е съвсем в

...
Кадър БНТЗащо се нарича скандал? Това си е съвсем в
Коментари Харесай

Паси: Руските шпиони трябва периодически да се прочистват

Кадър Българска национална телевизия

Защо се назовава скандал? Това си е напълно в дневния ред на нещата. Едните гонят, другите гонят. Руските шпиони би трябвало периодичен да се прочистват. Малко са изгонени. Преди време Русия сподели, че ще анексира курорта Камчия. Както преди време анексираха Крим, както анексираха Осетия в Грузия, по този начин споделят в прав текст и за Камчия. Ние имаме голямо количество съветски собствености у нас. Путин съобщи, че е негово обвързване да ги пази. Това съобщи ексвъншният министътр Соломон Паси в ефира на Българска национална телевизия във връзка изгонените двама съветски дипломати от България, съобщи Novini.bg. 

Попитан дали да чакаме ответни ограничения от страна на Русия, той съобщи, че така и така имаме доста дипломати в Русия, та и да си тръгнат - още по-добре.

" Трябва да има една превативна политика. България не е черната овца на Европейски Съюз във връзка с Русия. Бившият немски канцлер Герхард Шрьодер отиде да работи в " Газпром ". Това е безусловно неприемливо като морал. Не можем да имаме уравновесена политика с Русия - като те са ни влезнали в леглата. Това се назовава политиката на снишаването, това е политиката на салдото. В политиката най-важното е изборът ", безапелационен бе той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР