Кадър: БНТЗаместник-кмет на София коментира в ефира ситуацията с коронавируса

...
Кадър: БНТЗаместник-кмет на София коментира в ефира ситуацията с коронавируса
Коментари Харесай

Зам.-кмет на София: Не се обмисля вечерен час за столицата

Кадър: Българска национална телевизия

Заместник-кмет на София разяснява в ефира обстановката с ковид в столицата. Той разкри и какво мисли общината за вероятно въвеждане на вечерен час.

За втори ден имаме спад на новозаразените с ковид в София - под 1000. Това значи, че хората съблюдават ограниченията, заяви пред Българска национална телевизия зам.-кметът по финанси и опазване на здравето на София Дончо Барбалов. 

" Единадесет ДКЦ-та се включват в новата организация за лечение на заболели от ковид. Немалко хора хора със признаци желаят да се тестват и прегледат ", разкри той. 

" И до момента в ДКЦ-тата са преглеждали COVID-симптомни, само че в този момент ще има оптималната обособеност сред пациентите без и със признаци ", заяви зам.-кметът по финанси и опазване на здравето. 

" Не се обмисля вечерен час в столицата. Вече въведените ограничения стартират да дават резултати. не би трябвало да се стига до крайности, с цел да запазим естествения живот и стопанска система ", разяснява Барбалов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР