Кадър: БНТВластта дава всичко, за да няма преждевременен край и

...
Кадър: БНТВластта дава всичко, за да няма преждевременен край и
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Кабинетът ще оцелее и ще изкара пълен мандат

Кадър: Българска национална телевизия

Властта дава всичко, с цел да няма несвоевременен край и на този мандат. Виждате какво се случва - превозвачите реализираха своето, виждате по какъв начин министър председателят реагира на американските и съветските искания. За мен въпреки всичко кабинетът ще оцелее и ще изкара цялостен мандат. Българинът сега усеща икономическия растеж и това е повода да няма всеобщи митинги.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Първан Симеонов, който разяснява последните разтърсвания в държавното управление - оставката и ареста на Нено Димов, както и идния избор на съмнение. " За мен Нено Димов не е единственият отговорен за водната рецесия в Перник. Няма по какъв начин единствено един човек да е отговорен. Той не е взимал решенията самичък. Не съм експерт по ВиК и не мога да разясня за какво се е стигнало до тази рецесия, само че хората би трябвало да се молят там да завали. ГЕРБ се дънят там, където минимум се чака, в тази ситуация с един язовир. Това се дължи на обстоятелството, че се ръководи ден за ден и значимите и тежки промени се отсрочват ", разкри Симеонов, написа Novini.bg.

" За мен Нено Димов беше друг министър, който следваше своята идеология. Нямам визия за какво " изгоря " той, а не някой различен. За мен не е несъмнено какъв брой тъкмо министър беше той на Обединени патриоти ", добави политологът.

" Големият проблем сега е, че се подменя дебата. Българска социалистическа партия приказват за мръсния въздух, горене на отпадъци, вода. Горене на отпадъци звучи грозно. Нали помните, че преди години мечтаехме да рециклираме отпадъци. Сега се оказва, че България внася минимум отпадъци и да се твърди, че сме сметището на Европа е цялостен популизъм. Мръсният въздух е функционалност от бедността. В момента всички партии потеглят на заключителен спринт, стартират предизборните си камапании и това е повода за този вид говорене ", разгласи Първан Симеонов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за пол
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР