Кадър: БНТВасил Божков доказа, че в името на спасяването си

...
Кадър: БНТВасил Божков доказа, че в името на спасяването си
Коментари Харесай

Симеонов: Божков лъже непрекъснато, ще се върне в България, и то с белезници

Кадър: Българска национална телевизия

Васил Божков потвърди, че в името на спасяването си е подготвен освен да скъса опашката си като гущер, само че и да лъже непрестанно, заяви водачът на НФСБ Валери Симеонов в предаването ``Денят стартира с Георги Любенов`` по Българска национална телевизия.

,,Това щедро изявление на Васил Божков го схващам като една приказка на Шехерезада, чиято задача е била да оцелее, разказвайки приказки на принца. Не мисля, че Божков ще оцелее и не мисля, че би трябвало да се има вяра толкоз не неговите думи. Той към този момент потвърди, че в името на своето избавяне е подготвен освен да скъса опашката си като гущер, само че и да лъже непрестанно. Само през вчерашния ден в изявлението му го хванах в няколко неистини, тъй че не виждам за какво би трябвало да му се обръща такова внимание. Всеки, който е с такива тежки обвинявания като закани за ликвидиране, за обезчестяване, като остави финансовите му злоупотреби, мисля, че на този човек по-малко внимание би трябвало да се обръща``, разяснява още Симеонов, написа Novini.bg.

,Кой стартира войната с Васил Божков? Бях аз през 2018 година. Това беше 2-рият стадий в битката ми. Като внесох законопроекта, на идващия ден и министър-председателят и Владислав Горанов и другите взеха решение да ме поддържат и оттова потегли валякът против Божков. Тук се гонят други цели – за дестабилизация. Този човек искаше да вдигне всичките агитки на ``Левски``, с цел да дестабилизира страната. Той сподели, че ще се върне в България при избрани условия, Аз разбирам, че той споделя, че ще се върне, когато се смени това ръководство. Аз мисля, че той ще се върне освен това ръководство и то с белезници``, добави водачът на НФСБ.

Припомняме ви, че срещу Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства.

Иначе Валери Симеонов в студиото на Националната телевизия засегна и други тематики от политическия и публичен живот на страната.

,,През последния месец имаше една невиждана дарителска акция, в това число и от хора, които до момента бяха заклеймявани от обществото. Видяхме, че направиха жестове, които не могат да не бъдат признати``, уточни той и добави, че най-големият публичен донор е Народното събрание, което всеки месец внася 1,4 млн. лева във Фонда на Министерство на здреопазването.

Симеонов заяви още, че на последния съдружен съвет са се обединили към въвеждането на ваучери за туризма.

,,Един ваучър, с който всеки жител, който е плащал своите обществени пенсионни осигуровки 12 месеца обратно, да може да отиде с този ваучър в който желае хотел, да получи 7-дневна отмора, в случай че желае да добави от своите средства в допълнение пари, в случай че желае по-високо качество на обслужването``, разяснява националният представител.

По думите му към този момент се водят диалози с концесионерите на плажовете у нас и показа, че огромна част от тях са подготвени да се откажат от събирането на такси за чадър и шезлонг.

,,В момента текат съвещания с адвокати за туристическите ваучери и освобождението на такса за чадъри и шезлонг по Черноморието това лято. Ще внесем предлагането в Народното събрание в неделя, уповавам се във вторник да се гласува``, приключи той.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР