Кадър БНТВ доста изказвания чух, че най-голямото постижение било това,

...
Кадър БНТВ доста изказвания чух, че най-голямото постижение било това,
Коментари Харесай

Политолог: Възможно е в един момент да имаме кабинет на малцинството

Кадър Българска национална телевизия

В много изявления чух, че най-голямото достижение било това, че един министър е задържан и че това се случва за първи път през целия интервал на прехода у нас. Но това е наслада, която е типична за междинните епохи и първобитните общества. Нито оставката, нито карцерът ще успокоят духовете. Това съобщи в студито на ``Още от деня`` по Българска национална телевизия политологът проф. Антоанета Христова във връзка оставката и ареста на Нено Димов, написа вести.бг.

,,Политиката е комплицирано събитие, изключително когато приказваме за политика, която е била изоставена някъде към 90-те години, имам предвид най-много политиките за водата. Така че несъмнено би трябвало да се търси отговорност. Това, което би успокоило хората на този стадий, са дейности и сигурност. Управляващите би трябвало да имат експертизата да създадат оценка на казуса и да му намерят решение, което да бъде устойчиво``, показа още Христова.

,,По канала има разнообразни равнища, не е единствено министър Димов. По канала имаме кметове, регионални шефове, министри, Вик сдружение, а на финала виждаме единствено подписа на господин Димов. Допускам, че към него е имало специалисти, които нищо не са разбирали и са го подвеждали. Така че Нено Димов е бушонът, с цел да се резервира системата, което още един път ни показва, че на този свят няма цялостна справедливост``, изясни политологът.

По думите ѝ този скандал с оставката на Нено Димов не е изключено да докара до проблеми сред ГЕРБ и Обединени патриоти.

,,В някаква степен Вътрешна македонска революционна организация към момента не са подготвени да изоставен формата, а и никой няма предпочитание да основава стрес на системата, защото в този момент е нужно да има известно успокоение. Но по-късно, да кажем към есента, би могло да чакаме ръководство на държавно управление на малцинството, само че това е игра на вероятностите``, приключи Антоанета Христова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Р
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР